Life is simple. You make choices and you don't look back.

最精彩的二十年

“Do you know, you have given me 20 years of life in all its brilliance and splendour, revealed to me life’s true beauty and goodness but most precious of all, you have been, and will be, mine for eternity."

「你知道嗎?你給了我人生最精彩的二十年,讓我認識到人生的真善美,最寶貴的是我曾經擁有你,直到永遠。」

Cherie 鍾楚紅

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s